Fotoclub De Sluiter viert jubileum ‘Net even anders’

Fotoclub De Sluiter uit Maasbracht bestaat op 5 december 2020 precies 40 jaar. Reden voor een feestje zou je zeggen. De Fotoclub had diverse plannen om dit jubileum te vieren. Gezien de situatie van het coronavirus kiest de club voor een ander moment en een andere aanpak.

“We willen mensen heel graag laten zien wie we zijn. Daarnaast hadden we plannen om inwoners van Maasbracht en omstreken op een leuke manier te betrekken bij onze hobby. We voelen ons echter verantwoordelijk als vereniging om de geldende richtlijnen als gevolg van het coronavirus op te volgen”, licht voorzitter Marcel Ohlenforst toe. “Daarom vieren we ons jubileum ‘Net even anders’. Hoewel we het graag dit jaar hadden gevierd, past het ook wel bij ons om het ‘net even wat anders’ te doen. Onze fotografie staat daar ook om bekend. De soorten fotografie van onze leden is divers, van de traditionele fotografie tot fotografische experimenten, voor alles is ruimte.” De plannen voor het jubileum gaan dus even de ijskast in, maar komen daar zeker weer uit zodra de situatie dat toelaat. Dus houd de diverse media in de gaten!

Om jullie toch alvast kennis te laten maken met Fotoclub De Sluiter, vind je hieronder een powerpointpresentatie met de favoriete foto’s van de leden (klik op de foto en kies voor diavoorstelling). Natuurlijk vind je er ook informatie over De Sluiter zelf. Dus neem eens een kijkje en laat de beelden spreken.

Powerpointpresentatie

Bestuur en leden
Fotoclub De Sluiter